• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Minikraan verhuur voor Grondverzet Oldenzaal

Het vertrouwde adres voor minikraan verhuur voor grondverzet Oldenzaal is Clemens Morsink. Dit bedrijf is gespecialiseerd in grond- weg- en waterbouw en biedt expertise bij grondverzet Oldenzaal. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vakkundig personeel, ieder met een eigen specialisatie. In 2000 opgericht is Clemens Morsink uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij kwaliteit en continuïteit bij de werkzaamheden wordt gewaarborgd.

Diverse mogelijkheden in minikraan verhuur voor grondverzet Oldenzaal

Met minikraan verhuur kunnen wij van dienst zijn met het aanvoeren en afvoeren van onder andere zwarte grond, vul zand, rivierzand, gezeefde grond en puin. Hiervoor beschikken we over twee soorten minikranen; Yanmar SV08 en Yanmar B12.

  • Yanmar SC08 is uitermate geschikt voor grondverzet in kleine ruimtes en biedt grote voordelen op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en toegankelijkheid.
  • Yanmar B12 is een grotere kraan geschikt voor grondverzet in grotere tuinen. De kraan met een gewicht van twee ton biedt stabiliteit en de mogelijkheid tot zorgvuldige grondwerkzaamheden.

Totaaloplossing bij minikraan verhuur voor grondverzet Oldenzaal en omgeving

Bij minikraan verhuur voor grondverzet Oldenzaal, hebben wij als doelstelling een totaaloplossing aan te bieden voor de gewenste werkzaamheden. Naast de werkzaamheden voor waterbouw en grondverzet, zijn wij actief in het aanleggen van tuinen. Met een zorgvuldige aanpak bieden wij het beste resultaat. Voor het afgraven, ophogen of egaliseren van grond kunt u voor minikraan verhuur bij ons in Oldenzaal terecht.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.