• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Chauffeur

Morsink Minikraan Verhuur levert chauffeursdiensten aan personen en bedrijven. In het bezit van alle rijbewijzen en certificaten kunnen wij van dienst zijn met verschillende soorten transport. Wij kunnen op korte termijn van dienst zijn met chauffeursdiensten en de chauffeur voert de dienst zorgvuldig en efficiënt voor u uit. Of het nu gaat om autotransport, vrachtwagentransport of besturing van machines voor grond- weg- en waterbouw, u kunt bij ons terecht voor gespecialiseerde chauffeurs.

ZZP chauffeur in bezit van alle rijbewijzen en certificaten

Via Morsink Minikraan Verhuur kunt u een chauffeur inhuren die in het bezit is van alle rijbewijzen en certificaten. Hiermee kunt u ons ook inschakelen voor de uitvoering van speciaal transport. De chauffeur beschikt onder andere over het ADR certificaat, waarmee de chauffeur van dienst kan zijn met het vervoer van gevaarlijke stoffen. Bent u op zoek naar een chauffeur voor passend transport of vervoer, dan helpen wij u graag verder. Voor meer informatie over onze chauffeursdiensten kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.