• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Kraanverhuur

U kunt bij Morsink Minikraan Verhuur terecht voor kraanverhuur van de Yanmar B17. De Yanmar B17 is een grotere kraan geschikt voor grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden in grotere tuinen. De kraan heeft een gewicht rond de twee ton en is mede door de grote stabiliteit geschikt voor de uitvoering van zorgvuldig grondverzet. Met diverse hulpstukken is deze kraan toepasbaar bij diverse werkzaamheden.

Kraanverhuur Overijssel voor kwaliteit uitvoering van grondwerk

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel waardoor wij uitsluitend kwaliteit kranen verhuren welke worden bestuurd door onze gespecialiseerde en ervaren machinisten. Morsink Minikraan Verhuur maakt gebruik van Yanmar graafmachines. Yanmar produceert machines van hoge en betrouwbare kwaliteit. Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor kraanverhuur van de Yanmar B17 en de minikraan Yanmar SV08. Met onze kranen worden werkzaamheden voor grond- weg- en waterbouw op zorgvuldige wijze uitgevoerd. Heeft u verder nog vragen over onze verhuur van minikranen, neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.