• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Inhuren ZZPer

Bij Morsink Minikraan Verhuur kunt u terecht voor de uitvoering van grondverzet en weg- en waterbouwwerkzaamheden. Met behulp van onze minikranen kan ons vakbekwame personeel van dienst zijn met grondverzet in zowel kleine als grotere tuinen. Via Morsink Minikraan Verhuur kunt u ook alleen een machinist voor grondwerk inhuren of een chauffeur voor transport- en vervoerdiensten. De machinist is gespecialiseerd in het besturen van diverse graafmachines voor nauwkeurige uitvoering van grondwerken. Vakbekwaam in het zelfstandig verplaatsen van grond, kan de machinist van dienst zijn met alle werkzaamheden voor grond-, weg- en waterbouw.

Uw allround machinist of chauffeur via Morsink Minikraan Verhuur

Naast de allround machinist kunt u bij ons terecht voor het huren van een chauffeur. In het bezit van alle rijbewijzen en certificaten, kunt u ons inschakelen voor verschillende soorten transport- en vervoersdiensten. De chauffeur beschikt tevens over het ADR certificaat, waarmee deze van dienst kan zijn met het vervoer van gevaarlijke stoffen. Huur uw ZZP machinist of ZZP chauffeur in via Clemens Morsink en wij helpen u graag op passende wijze verder.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.