• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Tuin

Met onze werkzaamheden voor weg- en waterbouw, kunt u ons inschakelen voor grondverzet en zijn we ook werkzaam bij het aanleggen van tuinen voor bedrijven, instellingen en particulieren. We werken met een team van verschillende gespecialiseerde medewerkers, waardoor we actief zijn met tuinaanleg in de breedste zin van het woord. Met onverminderd enthousiasme gaat ons personeel aan de slag en realiseren zij een mooie nieuwe uitstraling in uw tuin.

Hulp bij de aanleg van uw tuin door Morsink

Met behulp van onze minikranen Yanmar SV08 en Yanmar B17 kunnen we diverse klanten van dienst zijn met het omspitten van uw tuin als voorbereiding op de aanleg van uw nieuwe tuin. De basis van een mooie tuin is goed grondwerk en dit voeren we graag voor u uit. Echter streven wij er naar om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u gewenste werkzaamheden, en met oog op kwaliteit kunnen de verschillende werkzaamheden in uw tuin door onze vakmensen worden gerealiseerd.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.