• Grondverzet
  • Straatwerk
  • Tuinaanleg
  • Rioleringen

Rioolinspectie

Goede rioolinspectie geeft inzicht in de kwaliteit van de riolering. Wanneer uw riolering of afvoer niet goed werkt en ontstoppen niet de oplossing blijkt, kunnen wij u van dienst zijn met rioolinspectie. Ons vakbekwame personeel voert rioolinspectie nauwkeurig uit met speciaal camera-apparatuur, waarbij de leidingen worden bekeken en waarbij nauwkeurig wordt onderzocht wat de oorzaak is van het rioolprobleem. Door gebruik van het camerasysteem hoeven vloeren of muren niet te worden opengebroken en kan de staat van het rioleringsstelsel goed worden onderzocht.

Inzicht in de staat van riolering door middel van rioolinspectie

Door middel van rioolinspectie wordt er inzicht verkregen in mogelijke beschadigingen, verzakkingen of bijvoorbeeld wortelgroei. De digitale rapportage op DVD/CD-rom of USB-stick geeft inzicht in de staat van de leidingen en door het maken van een uitgebreid inspectierapport geven wij passend advies voor goed werkende riolering. Tevens kunnen we na het oplossen van het rioleringsprobleem nogmaals rioolinspectie uitvoeren, om te controleren of het probleem volledig is verholpen.

Nieuws / Actueel
Nieuw in Losser Clemens Morsink breidt zijn diensten uit en specialiseert zich naast mini kraanverhuur en grondverzet ook in het ontstoppen van rioleringen.